Stofferen

Stofferen - Neplenbroek Meubelstoffering HeinoGoed herstelbaar?

Meubels zijn een waardevol bezit. En dan bedoelen we niet alleen het antieke stoeltje van oma, maar ook een stoel of bank die zich in de loop der jaren helemaal naar de eigenaar heeft gevormd en waar je aan gehecht bent geraakt. Ook aan het leven van zo’n meubel komt echter eens een eind. De bekleding is gescheurd, de veerkracht is verdwenen. Kortom, het meubel lijkt rijp voor het grof vuil. Of toch niet?

Bekleden?

Wij kunnen uw fauteuil of bank een opvallende verjongingskuur laten ondergaan. Nadat het binnenwerk vakkundig is gerestaureerd stofferen wij het meubel met een nieuwe bekleding die jarenlang meegaat. Een tweede jeugd voor uw favoriete meubel.

Vakmanschap

Neplenbroek Meubelstoffering kan door degelijke vakmanschap, de modernste apparatuur en respect voor stijl en design zelfs het meest exclusieve meubel uitstekend herstellen. Wij zorgen desgewenst ook voor het halen en brengen van uw meubels.

Showroom

In de nieuwe showroom van Neplenbroek Meubelstoffering op het industrieterrein in Heino is een grote collectie leder en sfeervolle meubelstoffen te zien. Zowel klassiek, modern als design. Tevens hebben we veel outdoorstoffen.